Sommerkunstskolen 2018 er klar

Skal du være med på Sommerkunstskolen på Bratskov i år? Du kan være med til Billedkunst, tekstil & design, Byg dit eget skateboard & forsøg dig med skraldekunst samt Dans.

Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget har igen i år støttet, at der i skolesommerferien vil være masser af spændende aktiviteter på den gamle Herregård Bratskov i Brovst for de børn, der er fra 7 til 12 år. Tilbuddet er kommet ud til alle børn og forældre via skoleintra. I år afprøves lidt andre og nye aktiviteter samtidig med at man gentager succeser fra tidligere.

I år tilbydes Billedkunst, tekstil & design, Byg dit eget skateboard & forsøg dig med skraldekunst samt Dans.

Sommerkunstskolen foregår i uge 32, som er den sidste uge af skolesommerferien.

Undervisningen varetages af professionelle kunstneriske undervisere. Tanken er, at der skal være mulighed for fordybelse og læring – samtidig med at man selvfølgelig har det rigtig sjovt. Ugen afsluttes med en fernisering fredag eftermiddag hvor interesserede kan se, hvad der er produceret i løbet af ugen.

Op til 80 børn har mulighed for at være med og der er som regel tæt på fuldt hus og en del gengangere. Eleverne får undervisning af høj kvalitet og det er mærkbart, at de undervises af professionelle kunstnere, hvorved Sommerkunstskolen er anderledes end den normale skoleundervisning. Der plejer at være en spændt stemning af 1. skoledag, når eleverne møder ind efter en lang sommerferie. Det koster 400 kr. at deltage i Sommerkunstskolen

Tilmed dig sommerkunstskolen her

Yderligere oplysninger fås hos kulturkonsulent Ulla Tjell, utd@jammerbugt.dk eller 72 57 79 36.

God fornøjelse med Sommerkunstskolen 2018.

Vi glæder os til at se dig!

Venligst

Ulla Tjell